MÜJDE...
Zonguldak'ta Karadeniz Ticaret Ali REİS AV ve BALIK Malzemeleri Amatör ve Profesyonel Balıkçıların Hizmetine Açılan Mağazamızda Yılların deneyim ve tecrübesiyle Kaliteli Ürünlerimizi görmeden AVCILIK Yapmayınız. Adresimiz: Kozlu Girişi Minibüs Durakları Karşısı KARADENİZ Balıkçısı Erol AYDIN Tel: 0372-266 04 33 GSM: 0543-538 04 33 E-Mail: karadenizavmarket@hotmail.com
yenilikleri takip etmek için
WEB SİTEMİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ..
Karadeniz Ticaret

Erol AYDIN

31 Ekim 2008 Cuma

Siyami ŞAHİNTÜRK


HER MARKA ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ BAKIM ve TAMİRATLARI YAPILIR.
ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ BAKIM VE TAMİRİ ÇALIŞMA PRENSİBİMİZ.
Evlerde kullanılan buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makineleri, elektrik süpürgesi, ısıtıcı gibi elektrikle çalışan aletlerin mekanik donanımlarında meydana gelen arızaların kaynağını bulup gidermek SİYAMİ Ustanızın İşidir.
Bozuk Elektrikli Ev aleti inceler ve bozukluğun nereden ileri geldiğini saptar, - Bozuk parçayı onarır veya değiştirir, motoru temizler ve yağlar, - Bakımı ve tamiri yapılan aleti müşteriye teslim etmeden önce bir kez daha dener, - Aletin neresinin tamir edildiği hakkında müşteriye bilgi verir.






Bir evde en basitinden bulunduracağınız bu aletleri bir çanta veya kutu içinde muhafaza ediniz ve her an ulaşabileceğiniz yerde saklayınız. Çocuklarınıza oyuncak niyeti ile vermeyiniz.
Peki, bu aletler neye yarar? Sadece evdeki ufak tefek tamir işlerine yarar.
Örnek:
Elektrik fişi değiştirmek veya tamiri
Elektrik prizi değiştirmek veya tamiri
Ampul duyu değiştirmek veya tamiri
Kapı kilidi veya kolu değiştirmek veya tamiri
Damlatan musluğu değiştirmek veya tamiri
Dolap kapağı menteşesini değiştirmek veya tamiri

   


Photobucket


   


Hiç yorum yok: